مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه و اجرای مهریه

باسلام
شوهرم به پدر و برادرم چاقو زده که جراحت ضربه جاعفه تشخیص داده شد از بعد از دعوا من منزل پدرم هستم.برای بردن وسایل شخصی که رفتم، دیدم همسرم قفل منزل را عوض کرده ،این درحالیست که اجاره نامه به نام خودم زوجه میباشدچون نگران خونریزی پدرم بودم بدون برداشتن حتی کارت ملی از خونه با اورژانس خارج شدم،چون از روبه رو شدن با همسرم میترسم
اقدام به هیچ کاری نکردم،نگران جهیزیه ام هستم.
حتی نمیدانم با گذشت چند هفته هنوز موجود هستن یا از منزل خارج کرده و یا به آنها آسیب رسانده باشد!
در سند ازدواج که آبان 95میباشد ،سیاهه جهیزیه نوشته نشده فقط مبلغ 25میلیون تومان نوشته شده !!!
سوال
1. امن ترین کاری که میتونم انجام بدهم جهت بیرون کردن شوهرم از خانه چیست؟
2.میتوانم به لیستی که برای جهیزیه تهیه میکنم ،وسایلی که همسرم از قبل از ازدواج داشته و در زندگی مشترک استفاده میکردیم را اضافه کنم؟( شوهرم فاکتوری برای اثبات خریدشان ندارد) مثلا تلویزیون
و در نهایت ایشان مبلغ کالاهایش را از مهریه کسر کند؟
3.همسرم طی هفت سال زندگی مشترک به کارت بانکیم برای خرید منزل واریز انجام میداد
کالاهایی که با آن خریده ام جز اموال من محسوب میشوند مثلا فرش و ...؟
البته بسیاری از کالاهایی که بعد از ازدواج به خونه اضافه شده از سایت دیجی کالا خریداری شده
که فاکتور سایت به نام من هست

پاسخ ها :

استرداد جهیزیه اجرای مهریه