مشاوره حقوقی رایگان - مسافرت فرزند با جد و جده ی پدری بدون حضور پدر

سلام وقت شما بخیر من پسر هفت سال و نیمه ای دارم و چهار ساله جدا شدم . تا دو سال پیش با خودم زندگی میکرد ولی بنا به شرایط کرونا (پزشکم) نتونستم نگهش دارم و اون زمان سپردم به پدرش . ایشون تو یک ساختمان با والدینش هست بچه مطلقا پیش پدربزرگ مادربزرگ هست اتاقش تو خونه اوناس و هفته ای یکی دو بار بیشتر بچه پدرش رو نمیبینه . بیست روز و سی روز برمیدارن میبرن بدون حضور پدرش سفر . آیا اصلا اجازه دارن بدون حضور پدر و مادر بچه رو ببرن سفر؟من میتونم از دادگاه بخوام بنا به نگرانی اجازه نده فرزند من با یک پیرمرد پیرزن بدون حضور پدر بره سفر؟ضمنا ایشون زن هم گرفته . فقط چون اثبات اینکه نقشی در زندگی بچه نداره سخته من امیدی ندارم بتونم حضانت رو خودم بگیرم . میگه تو یه ساختمونیم ...‌‌مثلا... وگرنه الان شرایط دارم مجردم و دوست دارم بچه با من باشه ضمنا وقت ملاقات ما لسانی بوده و ایشون با یک بهانه ی واهی ده روزه من رو بلاک کرده و نذاشته بچه رو ببینم .موندم برم برای ملاقات درخواست بدم یا برای حضانت ...

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حضانت فرزند اول با ودر است و حضانت فرزند دوم با شما برای اولی دادخواست ملاقات و برای دومی استراد فرزند را تقدیم دادگاه نمایید .