مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

درود برشمازحمت کش های راهور که زندگی منو به گوه کشیدن من‌بدبخت ده میلیون درصد گرفتم رفتم موتورگرفتم که باهاش اسنپ کارکنم روز دوم جناب عزیز راهور جلومو گرفت منم گواهینامه داشتم فقط موتورم مزایده بود موتورمو گرفت الان دوماهه بیکارم خدایش من چیکار کردم اینکارو بامن میکنن اگه میتونین برین اونای رو بگیرین که با موتور مواد جابه جامیکنن یا خلاف میکنن الان من جچوری باید اون موتور دربیارم بایه برگ مزایده وفیش پارکینگ

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرسي فراجا
نظارت همگاني فراجا تماس بگيريد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موتور مزایده ای رانبایدخریدمنع نقل وانتقال داره برادر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
توجه داشته باشید که این سایت مربوط به پلیس راهور نمی باشد و صرفا جهت مشاوره حقوقی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موتور مزایده ای شما احتمالا اوراقی بوده و باید پلاک می کردید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سند به نام شما چیست اول تکلیف سند موتور را مشخص کنید