مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت زمین دارای دسترسی و زمین بدون راه

دادخواستی را با این مضمون که : فروشنده باغی راکه طی حکمی ملزم به بازگشایی مسیرباجلب رضایت مجاورین شده بودرابه دادگاه دادم دادگاه بااستنادبه دادنامه الزام به تامین راه دسترسی که طی صورتجلسه ضابطین باحضوردرمحل باناتوانی فروشنده درجلب رضایت مجاورین همراه بودوبازگشایی نگردیدوبااستنادبه نظریه کارشناس دادگستری که ارزش راه راازارزش کل ملک تعیین واعلام نمودارزش هرمترراه 150000تومان ودرجلسه واخواهی نیزاعتراضی به کارشناسی نکردمحکوم کرد وحال خوانده اعتراض به تجدیدنظراستان نموده وگفته کارشناس تعیین نمایدوبه حکم اعتراض داردکه راه تامین میباشد برایم تبادل لایحه فرستاده که اون هم فک کنم بعلت اینکه فرزندصغیرم راخطاب قرارداده واسمی ازمن بعنوان ولی درستون خوانده نیاورده ناقص باشد نظردوستان ونحوه دفاع دربرابراصل قضیه ونقص دادخواست رامیخواهم بدان باعرض ارادت وقبولی طاعات وعبادات همگی اساتید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اینطوری نمیشه مشاوره دادبایداراونظراکارشناس ولایحه اهتراضی طرف و....بررسی بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینکه به نظر کارشناس اعتراض نکرده کافیه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این مورد و نحوه دفاع تخصص وکلاست قطعا انتظار نمیره در چند خط به شما توضیح داده شود چه دفاعی داشته باشید باید وکیل خبره داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....