مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو مسافر کشی

سلام عرض ارادت
من به پرداخت دیه محکوم شدم به خاطر نزاعی که طرف مقابلم معتاده و خود زنی کرده و سابقه داره و من بخاطر عدم آگاهی نمیدونستم وکیل بگیرم میتونم اثبات کنم بی گناهم ولی الان فقط ماشین پرایدی دارم که در آژانس و تاکسی اینترنتی و سرویس مدارس کار میکنم میخوام بدونم میتونم الان کاری کنم که ماشینو توقیف نکنن چون وسیله کسب درآمدمه ؟ آیا اعسارم قبول میشه شاهد بیارم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه اثبات کنید که اتومبیل منبع درآمدتون هست و از اونجایی که با ماشینتون کار میکنید گواهی ببرید ازش رفع توقیف میشه .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورتیکه مسافرکشی میکنید وخودرو وسیله امرارمعاش است جزو مستثنیات دین است وقابل توقیف نیست درخصوص اعسارهم بله نسبت به محکومیت به دیه می توانید درخواست اعساروتقسیط مطرح کنید