مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالتنامه

با درود
چندی پیش وکیل من با داشتن وکالت تام خانه ای را به نام من کرده است در حال حاضر اعتماد من از ایشان سلب شده است و می خواهم وکالتنامه را فسخ کنم ولی چون در خارج از کشور هستم امکان رفتن به محضر اسناد رسمی را ندارم و نگران این هستم که وکیل من کاری خلاف بر میل من انجام دهد خواهشمندم راهکاری را پیش پای من بگذارید.
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در خارج از کشور اطهار نامه رسمی تهیه کنید و برای وکیل مربوطه در ایران بفرستید

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام از طریق پیامک .واتساپ یا ایمیل و ...به ایشان اطلاع دهید که عزلشان کرده اید و سپس به کنسولگری ربفته و اقدامات قانونی را انجام دهید ...انجام اقدام قانونی زمان بر است و به همین دلیل ابتده به هرطریق ممکن به ایشسان اطلاع دهید که عزل شده است البته طریقی که قابل اثبات باشد و بهتر است هر سه روس گفته شده را انجام دهید تا بعد قابل اثبات باشد

یک وکیل

سلام واردسایت میخک بشوید و وکیل راعزل کنید بعداز اقدام درسایت میخک به کنسولگری بروید تاتایید شود
درضمن میتوانید وکیل دیگری بگیرید وکیل ایشان راعزل کند
اگر نیازبه وکیل دارید تماس بگیرید
شفیقه امیرساعی