مشاوره حقوقی رایگان - تست بارداری برای طلاق

من سه ساله که از شوهرم جدام البته طلاق نگرفتیم، در این مدت با آقایی بین خودمون صیغه خوندیم، و من باردار شدم، سقط کردم الآن که کارای طلاقم داره تموم میشه برای تست بارداری اگه هورمونای بارداریم هنوز بالا باشه و بفهمن حکمش چیه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اصل براین است که فرزند متعلق به شوهر میباشد.وقتی سقط کردین که دیگه باردار نیستید