مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام ببخشید من دو شب پیش یه لینکی از طریق واتساپ برام فرستادن که حاوی مسابقه ای با جوایز ارزنده بود،بنده وارد شدم و پس از پاسخ به سوالات و تاییدیه ازم شماره موبایل و نام کشور و نام و نام خانوادگی ام رو میخواست منم فرستادم.آیا این فرستادن این اطلاعات میتونه برام دردسر بشه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قطعا کلاهبرداری است با پلیس فتا در میان بگذارید 096380

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز دور از ذهن نیست متاسفانه امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خوشبختانه شما اطلاعات حساسی که به وسیله آن ها بتوان دست به کلاهبرداری زد را ارسال نکرده اید و صرف ارسال نام و نام خانوادگی و شماره موبایل نمی تواند موجبات کلاهبرداری یا هر اقدام مجرمانه دیگر را فراهم کند .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست ماهیت سایت مشخص شود . به هرحال فرستادن مشخصات خود به سایت یا پیج های شبکه های اجتماعی غیر قانونی صحیح نیست .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشد مشکل پیش میاد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

علی القاعده صرف این اطلاعات خیر اما بهتر است اطلاعاتی ندهید چون اغلب این سایتها معتبر نیستند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

صرف ارایه این اطلاعات دردسری برای شما وجود ندارد اما ورود به لینک ممکن است در جا شما را هک کنند و سایر اطلاعات دسترسی پیدا کنم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
بله ارسال اطلاعات شخصی بدون دقت و ایمنی کافی می‌تواند مشکلاتی برای شما ایجاد کند. امروزه، بسیاری از افراد برای جذب ترافیک وب سایت‌ها و نرم‌افزارهای مختلف از این روش استفاده می‌کنند و ممکن است این اطلاعات شخصی شما در دسترس افرادی قرار بگیرد که قصد سوء استفاده از آن‌ها را دارند. بنابراین، بهتر است از ارسال اطلاعات شخصی خودداری کرده و از ورود به سایت‌ها و ارسال اطلاعات شخصی در سایر موارد تنها به سایت‌های معتبر و امن اعتماد کنید. همچنین، بهتر است از اشتراک گذاری اطلاعات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های خودداری کنید.