مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر

با سلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی من در دادگاه بدوی بی گناه به اتهام تهدید شش ماه حبس تعزیری محکوم شدم و من در وقت مقرر قانونی به رای صادره اعتراض کردم الان این رای بهم اومده

در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای همان من نسبت به دادنامه شماره .... مورخ 1401/12/03 صادره از شعبه دادگاه کیفری دو شهرستان تبريز به موجب آن نامبرده به اتهام تهدید به طور غیرمستقیم و مع الواسطه از طریق تلفن یکی از دوستان (همکاران)، شاکی خصوصی، آقای به شرح مندرجات رای مذکور به تحمل شش ماه حبس تعزیری محکوم شده است؛ دادگاه با توجه به مفاد شکایت مطروحه و اظهارات شاکی خصوصی به شرح منعکس در شرح شکایتش و در صورت‌مجالس تنظیمی و همچنین اظهارات و مدافعات تجدیدنظرخواه به شرح منعکس در صورت‌مجلس‌های تنظیمی مربوط در مقام دفاع از خود و همچنین مفاد مدافعات و تکذیب مصرانه وی و مفاد لایحه تجدیدنظرخواهی و مفاد اظهارات سه نفر شاهد معرفی شده از سوی تجدیدنظرخواه شخص ثالث و مع‌الواسطه بین شاکی و تجدیدنظرخواه می‌باشد و نظر به اینکه محتویات پرونده حکایتی از وجود دلیلی که به طور قطع و یقین دلالت بر تحقق ارکان متشکله اتهام منتسب به تجدیدنظرخواه بنماید، ندارد و وجود مسائل مورد اختلاف بین شاکی و اشخاص دیگر و با التفات به اصل لازم‌الرعایه برائت با موجه تشخیص شدن تجدیدنظرخواهی مستنداً به بند ب ماده 455 قانون آیین دادرسی کیفری ضمن نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته و مستنداً اصل 37 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حکم بر برائت تجدیدنظرخواه از اتهام انتسابی صادر و اعلام میدارد. این رای قطعی است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب خواندن رای صادره دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

رای اولیه نقض وشما بی گناه شناخته شدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است تا با گفتگوی متقابل بتوان زوایای نیمه پنهان موضوع به طور کامل آشکار و هویدا شود تا نسبت به موضوع اشراف کامل پیدا شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قطعی شده است مگر اینکه دفاعیات تازه و جدید در نظر بگیریم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام متهم تبرئه شده است و حکم برائت ایشان صادر و قطعی میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به مفاد مطرح شده، به نظر می‌رسد که شما با تجدیدنظرخواهی خود، موفق به برائت از اتهام انتسابی شده و حکم بر مبنای این تجدیدنظرخواهی صادر شده است.