مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد

با سلام من سابقه 21ساله تامین اجتماعی را دارم 56سال سن دارم ولی برای بازنشستگی 60سال باید داشته باشم و واریز 4 سال بیمه مقرون به صرفه نیست و از تأمین اجتماعی گفتند با سابقه 20بازنشسته بشویی یا 30 تاثیر آنچنانی در مستمری دریافتی شما نمیکند آیا میشود برای استفاده از دفترچه تامین اجتماعی هر وقت لازم شد تمدید قرارداد کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید ولی ممکن است برای تمدید و استفاده از دفترچه به مشکل بخورید.
توجه داشته باشید که قانون در حال حاضر سابقه 20 تا 30 سال را با شصت سال سن یکی پرداخت می کند ممکن است قانون تغییر کند
اگر می توانید در جایی شاغل باشید و بیمه رد بشه بهتر است بیمه خود را واریز کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما می توانید اقدام کنید ولی در نظر داشته باشید که ممکن است برای تمدید و استفاده از دفترچه با مشکلاتی مواجه شوید. قانون در حال حاضر سابقه 20 تا 30 سال را با 60 سال سن پرداخت می کند. اگر می توانید شاغل باشید و بیمه منظور شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند هر وقت خیر
ضوابطی دارد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، از طریق بیمه مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما قصد دارید خود را دیگر بیمه نکنید می‌توانید بعدا بیمه بپردازید و به سوابق خود اضافه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
بله، می‌توانید برای استفاده از مستمری تأمین اجتماعی، هر زمان که نیاز دارید، قرارداد خود را تمدید کنید. همچنین، برای دریافت مستمری بازنشستگی، باید شرایط مشخصی از جمله سن بازنشستگی و سابقه بیمه داشته باشید.

در صورتی که برای شما به صرفه نباشد که به سن بازنشستگی برسید و 4 سال دیگر بیمه پرداخت کنید، می‌توانید به سازمان بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید و درخواست تغییر شرایط و دریافت مستمری با شرایط موجود را ارائه دهید. در این صورت، با توجه به سابقه بیمه و سایر شرایط شما، می‌توانید مستمری بازنشستگی را دریافت کنید.

در مورد تأثیر سابقه بیمه در مستمری بازنشستگی، در واقع هر سال سابقه بیمه افزایشی در میزان مستمری بازنشستگی شما دارد. در حالی که 20 سال سابقه بیمه می‌تواند به شما اجازه بازنشستگی را بدهد، اما با افزایش سابقه بیمه، میزان مستمری بازنشستگی شما نیز افزایش خواهد یافت.کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است که 4 سال دیگر حق بیمه پرداخت نمایید