مشاوره حقوقی رایگان - چت تلگرام

سلام وقت شما بخیر.
من 16سالمه و حدود یکسال پیش در یکی از ربات های چت تلگرامی عضو شدم و خودم رو جای دخترجامیزدم اما ازشون تقاضای پول شارژ اینها نمی کردم در بعضی از چت ها کار به سکس چت کشید وطرف مقابل عکس های 18میخواست منم از اینترنت گیر می آوردم میفرستادم ولی اون واقعی می فرستاد وسوال دیگم اینکه حفا به اطلاعات اینستا فیسبوک و... ما دسترسی دارند من بنا به دلایلی مجبورم به بخش حفا مراجعه کنم و اگه مساله چت تلگرامی رو بگم جرم تلقی میشه یانه واگه جرم محسوب میشه جزای آن چیست. سپاسگزار میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مرتکب جرم سنگین انحراف جوان‌های مردم شدید!!!!

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله عمل شما یقینا جرم محسوب میگردد و تعیین مجازات با توجه به جزییات اتهامی بسته به تشخیص قاضی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دسترسی دارد و شما مرتکب چندین عنوان مجرمانه شده اید و مجازات حبس یا جزای نقدی برای شما در پی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله بهر صورت شما اعمال مجرمانه شده‌اید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تلگرام به عنوان یک پیام رسان خارجی و غیر ایرانی در صورتی که شما دیلت اکانت کنید امکان هیچ پیگیری از سوی پلیس فتا و سایر مراجع مرتبط نخواهد بود . حتی حفاظت اطلاعات نیز در این خصوص نمی تواند پیگیری مثمر ثمری داشته باشد. توصیه می شود هیچ بحثی از مواردی که بیان کردید مطرح نکنید و تنها کاری که باید به انجام برسانید این است که در تلگرام اقدام به دیلت اکانت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نوعا شرح وظايف واحدهاي يادشده امنيت و صيانت از پرسنل و ضدجاسوسي است
و روابط نامشروع و كلاهبرداري به يگان هاي ديگري ارجاع مي گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

این عمل جرم است و مجازات دارد
....
و
اما؛
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اولا مشخص نکرده اید که حفا چیست ؟ چیزی تحت عنوان حفا اگر منظور شما حفاظت اطلاعات است مرگ شما نظامی یا انتظامی یا قضایی هستید که حفاظت اطلاعات داشته باشید به نظر سوال را دقیق مطرح نفرموده اید این موارد که گفتید باید شاکی خصوصی داشته باشید در غیر این صورت پیگیری نمی‌کنند مگر اینکه گزارش علیه شما رد شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اعمال شما وصف مجرمانه دارد.از اقرار خودداری نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
توضیحاتتون واضح نیست
حتما با وکیل مشاوره تلفنی یا حضوری داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیاز به مشاوره‌ی تلفنی می‌باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله جرم است اما‌ نگفتن این موضوع هم جرم نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جرم سنگینی رامرتکب شدید اما قابل اثبات و پیگیری توسط نهادهای داخلی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله عمل شما جرم است و میزان مجازات بستگی به این دارد که ایا شاکی خصوصی دارید یا خیر ولی میتوانید دفاع نمایید و