مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادن همسر

سلام من در دوران نامزدی بخاطر گرفتن وام ازدواج کارهای محضر را انجام دادیم زنم در آن زمان گفت درست مهریه ثبت شد اما من مهریه ام را به تو بخشیدم فکر کردم شوخی میکند و منظورش را نفهمیدم در روز ازدواج فهمیدم که او پرده بکارت نداشته در آن شب من و زنم و مادرش با هم صحبت کردیم و من آبرویشان را حفظ کرده اما گفتم از این به بعد هر لحظه از زندگیش برام مهم بعد از سه چهار سال از زندگیمان زنم وقتی مریض و عمل شدم کمکم رفتارهای مشکوکی داشت و در زمان مریضی با کمک مادرش با بهانه درست کردن و قهر کردن خانه را بدون اجازه من ترک و گوشیش خاموش و اصلا جواب من را نمیدادن تا خسته بشوم و طلاق بخوام الان حدود دو ساله که زنم رفته خونه پدرش نه جوابم را میدن نه تکلیفم را روشن میکنن نه طلاق میخوان فقط رفتن درخواست مهریه پنج ماه پیش دادن و حسابهایم را بستن و اصلا پیگیر نشدن تا احضاریه بیاد و بریم دادگاه الانم که من به پدر و مادرش زنگ میزنم زنم کجاست جوابم را نمیدهند میگویم تکلیفم را روشن کنید این چه مسخره بازیست اصلا جواب نمیدن انگار میخوان من خسته بشم برم دادگاه درخواست طلاق بدن تا مهریه بگیرن مورد شب اول را هم انکار کردن و حتی حاضر نشدن قسم بخورن و من خیلی در رنج و عذابم چرا شش سال از زندگیم را گرفتن لاقل دختران بگوید اگه کس دیگر را دوست داشت من بهش گفتم اون شب برود اما گفت نه چرا من را بدبخت کردن من الان همینطور مانده ام باید چیکار کنم تا ثابت کنم اینها در آن زمان فقط بخاطر آبرویشان با زندگی من بازی کردن و الان که انگار فرد مورد نظرشون برگشته من را پس زده و دخترشان گم و گور

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد اگر راضیش کنی طلاق توافقی بگیرند خوبه اگر نه فقط باید دادخواست تمکین بدهی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی ه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اظهارت شما در جلسه مشاوره حضوری یا تلفنی شنیده شودد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر راضی به طلاق هستی در صورت بخشش مهریه اینکار را انجام بده و گرمه دادخواست الزام به تمکین بده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سریعا اظهارنامه ای در خصوص الزام به تمکین به همسرتان ارسال و سپس دادخواستی تحت همین عنوان تنظیم نمایید
در خصوص باقی موارد بهتر است از طریق مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدکت شما ارائه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است به دلیل اهمیت موضوع بررسی بیشتری صورت بگیرد و با گفتگوی متقابل بر موضوع مطروحه اشراف کامل پیدا کرد تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اقدامی از سوی شما متصور است این که دادخواست تمکین زوجه را تقدیم دادگاه نمایید . از سوی دیگر می توانید طلاق توافقی بگیرید . نفرمودید مهریه چه مقدار است . به هرحال بهتر است نزد مشاور خانواده بروید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
اين وصف شما نتيجه مسالمت آميز طلاق است
و راه حل بهتر براي شما تجديد فراش و ازدواج مجدد است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید. طلاق ربطی به مهریه ندارد امکان مطالبه مهریه هر زمانی وجود دارد. در خصوص طلاق نیز بهتر است طلاق توافقی را مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اکر بتوانید این فریب را اثبات کنید و ثابت کنید موضوعی که بابت آن فریب خوردید دلیل اصلی ازدواج بوده میتوانید برای طرح دعوی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

یاتمکین بده یاطلاقش بده بدون مهریه نسبت به فریب ایشان در ازدواج مدت طولانی گذشته و نمی توانید ادعای تدلیس یا فریب کنید دعوای شماردمی‌شود باید همان موقع اقدام به دعوای تدلیس وفریب میکردید