مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درب منزل

باسلام دو سال پیش با اقایی اشنا شدم و دوست شدیم حدود 8 ماهه من منزلی اجاره کردم و این اقا از جایی که خانواده خودشان طردشون کرده به منزل من می امدند جدیدا فهمیدم ایشان اعتیاد دارند و توهم میزنه تمام نیرو و انرژی من صرف این میشه که بهشون ثابث کنم با کسی در رابطه نیستم الان به بهشون میگم نمیخوام باهاشون رابطه ای داشته باشم چندین بار کتک زدن و تهدید میکنن که میکشمت باید با من باشیو بخدا جرات ندارم تو خونه خودم تنها بمونم میان درب خونه شروع میکنه در زدن اگر درو باز نکنم با لگد به در میزنه و ابرروریزی راه می اندازه امنیت جانی ندارم میخوام ببینم اگر میان در خونه در میزنه میتونم به 110 زنگ بزنم ایا میان و رسیدگی میکننو اینکه چیکار کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید افسرده شدم انقدر اذیتم میکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رابطه زوجیت وجود ندارد باید شکایت کنید حتی اگر آبروریزی کند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی اومد زنگ بزنید پلیس110گزارش بنویسه بگیدکه مزاحمت ایجادمیکند وهمسایه هم اکرشاهد دارید شاهدهم معرفی کنید وبعددردادسرا ازش شکایت کنید