مشاوره حقوقی رایگان - معامله به قصد فرار از دین

من مهریه رو گذاشتم اجرا. یه ماشین از ایران خودرو پیش خرید کرده بودیم که قرار بود اذر 98 تحویل بدهند. همسرم بعد اینکه اجراییه مهریه بدستش رسیده رفته حواله رو به نام مادرش کرده. ایا قانون فرار از دین رو برداشته اند؟؟ من چیکار کنم الان؟؟؟ همسرم دارایی به غیر از این حواله نداشتند. به قصد فرار از دین شکایت کردم ولی قاضی گفته معامله درسته. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر قاضی نپذیرفته کاری نمیتوانید بکنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر که بعدازصدورحکم محکومیت دادگاه منتقل کرده واموال دیگری هم ندارد قابل شکایت است ولی چنانچه شمابجای مراجعه به دادگاه وحکم محکومیت دادگاه به اجرای ثبت مراجعه کرده باشیدواجراییه ثبتی گرفته باشید باتوجه به اینکه محکومیتی وجودندارد لذا قابل رسیدگی وجرم نیست