مشاوره حقوقی رایگان - عوارض خودرو

سلام ممنون بابت این امکان که فراهم کردین .بنده سال 93یک پراید 131 صفر خریدم از یک بنده خدا تا پارسال خودم شخصا تمام عوارض را یا حضوری داخل شهرداری پرداخت کردم یا اینترنتی از سایت الان رفتم برای سال 1402را بگیرم میگه از 93تا الان هیچی پرداخت نکردی میگن فیش بیار اخه کی 10 سال یک فیش را نگه میداره؟؟خواهش میکنم راهنمایی کنید کجا و چه جوری حق خودم را از شهرداری مطالبه کنم .سپاس گذارم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در سایت نیست و ثبت نشده است کاری نمی‌توان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مراجعه با تک و بررسی واریزیها ولی بعیده آنها اشتباه بکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید موضوع خود را شکایت کرده تا مورد بررسی قرار بگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی برای شما از طریق دفاتر خدمات قضایی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس کد رهگیری و شماره ارجاع و یا شماره واریزی میتوانید در سایت از زمانی که ثبت شده استعلام بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس شمارهای واریزی موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می ایست هرسال که پراخت می کردید مفاصاحساب دریافت می کردید اگر ثبت نشده و مدارکی دال بر پرداخت ندارید . اقدامی متصور نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه موضوع قابلیت پیگیری ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
داخل سیستم ثبت می‌شود نیاز به فیش نیست...

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای مطالبه حق خودتان از شهرداری، میتوانید به شورای شهر یا دادگاه محل خودتان مراجعه کنید. قبل از این کار، بهتر است با شهرداری تماس بگیرید و اطلاعات دقیقتری در مورد وضعیت پرداخت هایتان بگیرید و مشکل خودتان را به آنها بیان کنید تا اگر ممکن است، اقدامات لازم را برای حل مشکل شما انجام دهند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است. بهتر است برای دریافت پاسخ مناسب حقوقی ، سوال خویش را به طور شفاف و با رعایت قواعد نگارشی و املایی مطرح بفرمائید.