مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای بنده سوء پیشینه شده؟

عرض سلام خداقوت خدمت تمامی وکلای عزیز عزیزان میخوام وارد نظام بشم ولی متاسفانه همین امسال برج 2 سال 1401 مرتکب یه اشتباه شدم خودرو مطلق به خواهرم رو برداشتم در سن 14 سالگی که دو ماه مونده که وارد 15 سال بشم و بدون گواهینامه اقدام بر رانندگی کردم و دو تا از دوستانم با بچه خواهرم را سوار بر خودرو کردم برای دور زدن ولی هین دور زدن خوردرو پلیس نیروی انتظامی مارو دیدو به بنده ایست داد بنده در اون از ترس گرفتن خودرو از محل متوالی شدم که خودرو پلیس دنبالم افتاد که آژیر میکشید وایستادم داخل کوچه دوستام که از ترس پلیس از ماشین پیاده شدن رفتن من موندمو بچه خواهرم در همین حین باز ادامه مسیر دادم که بصورت دنده عقب خودرو اینش شکست که خلاصه که از اخر ترافیک بود نتونستم برم دنده عقب گرفتم ولی سرباز نیروی انتظامی اومد داخل ماشین بنده رو مورد ضربب شتم قرار دادند و بندرو به کلانتری بردن بنده چون سنه کمی داشتتم ترسیده بودم که به پدرم تماس گرفتن بیاد کلانتری داخل کلانتری مدارک اینارو ثبت کردن چرا فرار کردی علت فرار دوستات گفتم ترسیدن ولی داخل کلانتری من کد ملی ندادم و فقط مال پدرمو نوشت چون آینه شکسته بود گفت باید دوروز بری تو به خودرو های عبوری برخورد کردی اگه شاکی نداشته باشی ولت میکنم که من هیچ شاکی نداشتم بعد دورز بیا اگه شاکی نداشته باشی ولت میکنم ولی بعد دورز ماشین رفت پارکینگ منم گفتن باید بره دادگاه چون هنوز 14 سالم بود فرستادن دادگاه اطفال و نوجوانان کیفری 2 دو تا اتاق بود بعد یکی انتهای راهرو یکیم دمه در بود بر حال مشخصات ثبت کرد به سوع پیشینه چون وقت اداری تموم شده بود گفت فردا بیاین بعد اسمس اومد واسه پدرم پرونده شما ثبت شده نیاز به حضور تون باشع اطلاع میدیم ما فردا اون روز رفتیم پرونده گفت برید انتهایی راهرو اونم کیفری 2 بود رفتیم پیش قاضی بعد قاضی صورت جلسه معمور خوند که نوشته بود به یک ذستگاه خودرو مشکوک شدیم ایست دادیم به سر عت وحشیانه دنده عقب گرفت فرار کرد دونفرهم از تاریکی شب فرار کردن و به خودرو های عبوری بر خورد کرده من گفتم به ماشین
ها نزدم شاکیم نداشتم کلانتری منو فرستاد بازم دادگاه بعد گفتم اشتباه کردم بابام صحبت کرد بابام گفت ارتشیم بچم اشتباه کرده چون بار اولمم بود میتونم ایندفعه کاری کنم جریمه گواهینامه منو نکرد گفت این دفع از منو پدرم تهد گرفتن دیگه پضت خودرو تا 18 سالگی نشینم بعد موقع رفتنم گفت این کارت داخل سیستم ثبت شده حتی اگر تهران بری بعد تهد گرفتن برگه ازادی ماشین داد از پارکینگ بدون حتی جریمه گواهینامه مارو نکرد رفتیم ماشین ازاد کردیم بعد دوسه روز از دادگاه تماس گرفتن گفت برگه دادنامه از کافینت بگیر رفتیم گرفتیم نوشته بود
اول گردش به کار :در این پرونده متهم به اتهام رانندگی بدون گواهینامه دستگیر شده که باتوجه به به صقر سن متهم پرونده به این دادگاه ارجاع شده است •
رای دادگاه
در خصوص اتهام اقای .. فرزند ... محصل و ساکن مشهد دایر به رانندگی بدون گواهینامه با وسیله نقلیه دادگاه با توجه به گزارش مرجع انتظامی و اقرار صریح نامبرده در جلسه رسیدگی و دفاعیات پدرش بزه انتسابی به نامبرده را محرز ومسلم دانسته لذا به استناد بند الف 88قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 باتوجه به اینکه سن متهم بین 9 تا 15 سال تمام شمسی است متهم به والدینش بااخذ تهد به تادیب و تربیت و مواظبت در حسن اخلاق وی تسلیم میگردد تا بادادن آموزشهای لازم به این امر اهتمام ورزند • رای صادره حضوری مجتمع قضایی اطفال و نوجوانان شهرستان مشهد 121 که بعد از این دیگه تکرار نکردم میترسم این پرونده سوع پیشینه بشه من همون شبم ولم کردن تا حالا پام به بازداشتگاه باز نشده میخوام استخدام سپاه با فراجا شم ولی میترسم واسه این پرونده که دیگه ام تکرار نکرده ام ممنون میشم اگه جواب بدین ایا در استخدام خللی ایجاد میکنه چون پدرم ارتشی بازنشسته و خودم سوابق بسیجی دارم خیلی علاقه به نظام دارم امیتازم در استخدام بالاست ولی بخوار که بخواطر گواهینامه گرفتنم خیلی میترسم مشکل ایجا کنه در استخدام نظر شما چیه ممنون میشم پاسخ بدید؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه به هیچ وجه نگران نباش یه رانندگی بدون گواهینامه بوده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در این موارد سوپیشینه ایجاد نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی سوء پیشینه موثر کیفری نمی باشد جزو ماده 25 قانون مجازات اسلامی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بیشتر از یک سوال است و یک پرونده است نیاز است تا مشاوره تلفنی هماهنگ کنید و اسناد و مدارک شما نیز رویت شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به نظر هییت گزینش استخدامی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه موثر کیفری نداری نگران نباش ولی دیگه از این کارا نکن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سابقه کیفری موثر نمیباشد ولی ممکن است در استخدام شما ، مشکل
ایجاد شود

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی و دریافت پاسخی مناسب ، لازم است که مدارک و مستندات مربوطه مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نگرانی ندارد وسوپیشینه به حساب نمیاد حکمت تادیب وتنبیه توسط والدین بوده نه حبس وقطع عضوکه