مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام بنده از ابان ماه 97 تاکنون حدود 1/200/000 تومان حقوق میگیرم و از این مقدار 370000 تومان بیمه رد میکنم. میخواستم بدانم در صورت درخواست بیمه بیکاری چقدر ماهیانه به بنده تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

باسلام و درود بر شما ؛
بزرگوار بستگی به شرایط شما دارد اگه افراد تحت تکفل داشته باشید 55٪ حقوق قبلی شما بعلاوه به ازای هر فرد تحت تکفل 10٪ اضافه میشود البته حداکثر تا 4 نفر حت تکفل و اینکه جمعا نباید بیشتر از 80٪ باشد و اگر مجرد باشید 55٪ حقوق قبلی را فقط میگیرید .