مشاوره حقوقی رایگان - خودرو را فروختم ولی خریدار چکش را پاس نمی کند

با سلام من یک خودروی سمند به صورت نقد و اقساط فروختم که 25 میلیون نقد گرفتم و یک چک 7.5 میلیونی برای دو ماه دیگر که بعد از پاس شدن سند به نام خریدار بزنم ولی بعد از دو ماه چک پاس نشد و خریدار گفت اول سند بزن من هم به خاطر اطمینان ایشان وکالت فروش با تعویض پلاک 20 روزه برایش فرستادم ولی دوباره چک پاس نشد من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای مطالبه باقی ثمن را مطرح کنید