مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام سال گذشته خودریی که از سایپا اقساطی خریده بودم، مجبور به فروش آن شدم که شخص خریدار دو فقره چک داد اولی پاس شد دومی که شش ماه بعد بود، چک خود را پاس نمیکند. البته چکی که به من داده بنام خریدار نیست و بنام شخص دیگری است . فقط نمایشگاه دار پشت چک را امضا کرده است. سند سبز، سند و فاکتور فروش خودرو بنام من می باشد. ولی تا تسویه کامل، لاشه سند و فک رهن انجام نمیشود. چه کاری میتوانم انجام دهم تا به پول خودم برسم؟ آیا توقیف خودرو را میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : چنانچه سند به نام شما باشد . و در مبایعه نام یا قولنامه قید شده باشد که در صورت عدم پرداخت چک ها می توانی و الا همان تعقب چک ضمناً یاد آوری می گردد که به موجب قانون ظرف 15 روز می توانی نسبت به تعقیب چک از تاریخ سر رسید اقدام نمایید تا بتوانی نمایشگاه دار نیز تضامنی نمایید