مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جراح پروتز سینه

سلام من ی سال هست جراحی پرتز سینه انجام دادم و متاسفانه بعد از تحمل درد خیلی زیاد از همان روز اول شاهد ظاهر خیلی ترسناک پرتز سینه ام‌شدم و با جراحم در میون گذاشتم ب من گفت ک این ظاهر بعد از مدتی درست میشه و الان ی سال میگذره پرتز من بسیار اذیت میکنه منو افتاده و ظاهرش هنوز خیلی دفرمه هست واقعا از نظر ظاهری ترسناکه آیا میتونم از ایشون شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر خسارتی و صدمه ای وارد شده است قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
از طریق نظام پزشکی و دادسرای جرائم پزشکی
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و