مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه

با سلام و خسته نباشید
حدود 4سال پیش من با آقایی پارک بودیم و فقط دست آقا دور گردن من بود که گشت ارشاد ما رو گرفت و کارت ملی هم ازمون گرفت و گفت فردا بیاین تحویل بگیرین و وقتی برای گرفتن کارت ملی رفتم ازم تعهد گرفتن و تمام شد
الان چند وقت پیش با نامزدم بیرون بودیم که مارو گرفتن و چند وقت دیگه دادگاه هست برای رابطمون و اینکه اون روز گفتن که اسمم هنوز بخاطر دفعه قبلی که منو گرفتن تو سیستم هست
سوالم این هست با توجه به اینکه من الان نامزد دارم دیگه ممکنه که اون مورد قبلی باعث ایجاد مشکل بشه و دادگاه اذیت کنه؟دادگاه چه تصمیمی میگیره در این باره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر زوجیت در بین نباشد مجازات قانونی رابطه نامشروع شلاق هست