مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت پرداخت نکردن حقوق

درسال1396 نیروی شرکتی بودم بعد شرکت اعلام ورشکستگی کردوهیچ حقوقی دریافت نکردیم همان سال شکایت کردیم تااینکه امسال دوباره شرکت را بازگشایی کردن و مبلغ حقوق ما هم به امسال محاسبه شد وکیل شرکت میگه دوبرابرحقوق بهتون میدیم درصورتی که کارشناسی دادگاه خیلی بیشتر اگه ادامه بدیم به شکایت دادگاه به نتیجه میرسیم یا به همان دوبرابر راضی باشیم؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل هزینه‌بر بودن پروسه و فرآیند دادگاه بهتر است که به گفته وکیل شرکت توجه بفرمائید و به دو برابر حقوق خویش راضی باشید. اگر بخواهید در فرآیند دادگاه قرار بگیرید بایستی با توجه به این که موضوع تخصصی است اقدام به اخذ وکیل کنید.