مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

سلام من با عابری که دختر بچه 6 ساله بوده تصادف کردم و انتقال به بیمارستان از طریق اورژانس و.... بوده و کروکی و نظر راهنمایی و رانندگی موجوده و الان به کلانتری رفتم تا جهت ترخیص خودرو از پارکینگ و از کلانتری گفتن که پدر دختر بچه باید بیاد تا اظهارات اون هم نوشته بشه ولی تا به الان هیچگونه مراجعه و یا حضوری نداشته و از حضور در کلانتری خودداری میکند الان من چکار کنم لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

تصادف با کودک تصادف با عابر پیاده ترخیص خودرو تصادفی از پارکینگ تصادف