مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه دادرسی از خوانده

با سلام. بنده دادخواستی در مورد تصادف رانندگی علیه مقصر سانحه تصادف تنظیم کرده ام ، سوالم اینجاست که آیا میتوانم پرداخت هزینه های دادرسی اعم از ثبت شکایت و هزینه کارشناس رااز خوانده در آخر دادخواست تنظیم بنمایم یا خیر و ضمنا نظریه کارشناس به نفع من میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تمام خسارات دادرسی اعم از هزینه کارشناس و هزینه دادرسی را مطالبه کنید