مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بعد از ترک کار به دلیل بیماری و فوت

سلام من دختر 32 ساله مجردم پدرم 27 سال قبل فوت کرده کارمند اداره راه آهن بوده و 7 سال سابقه خدمت داره و اداره براش بیمه زده به دلیل بیماری ترک کار کرده 4 سال بعد از ترک کار فوت کرد ، امکان برقراری مستمری وجود داره ؟ و این همه سال که مستمری گرفته نشده یکجا میشه گرفت ؟ پدرم ایثارگر هم بوده سابقه خدمت در منطقه داره و من دارم تلاش میکنم کارت ایثارگریش بگیرم ، ایثارگری مستمری داره ؟ من تمام این سالها به سختی زندگی کردم و از هیچ جا هیچ حقوقی نگرفتم ایثارگری میاد این همه سال که هیچ مستمری به من نداده یکجا بده ؟ ممنون از وقتی که میزارین لطفا به تمام سوال هام پاسخ بدین ممنونم خواهش میکنم راهنماییم کنین من هیچ کسیو ندارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند چون ترک کار کرده بنظر خیر راهی نیست
البته موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه ، باید به تامین اجتماعی مراجعه کنید
خیر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مسمری به دختر مجرد فاقد شغل و منبع درآمد تعلق می گیرد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بصورت حضوری به تامین اجتماعی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به توضیحات مطروحه که در سوال عنوان شده است بایستی از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید تا به هدف خویش نائل شوید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ابتدا باید گفت که امکان برقراری مستمری بعد از ترک کار به دلیل بیماری و فوت، بستگی به شرایط خاص هر مورد دارد و باید با بررسی مستندات و مدارک مربوطه تعیین شود. در مورد شرایط پدر شما، باید به بیمه‌نامه او و شرایط شغلی او در اداره راه آهن توجه کنیم.

در مورد مستمری، اگر پدر شما از ایثارگران بوده و دارای کارت ایثارگری بوده، احتمالاً مستمری برای او تعیین شده بوده است. اما برای بررسی این موضوع، باید به مراجع مربوطه مراجعه کنید. همچنین، در صورتی که شما به عنوان وراث پدرتان مستمری او را دریافت کنید، باید به شرایط و مقررات مربوط به دریافت مستمری ایثارگران توجه کنید.

در مورد دریافت مستمری برای خودتان، اگر شما دارای کارت ایثارگری هستید و شرایط مشابه پدرتان را دارید، ممکن است از طریق این کارت، مستمری دریافت کنید. همچنین، ممکن است برای شما شرایط دیگری نیز وجود داشته باشد که به شما اجازه دریافت مستمری بعد از ترک کار را می‌دهد، اما برای بررسی این موضوع نیاز است که با مراجع مربوطه تماس بگیرید و شرایط را بررسی کنید.