مشاوره حقوقی رایگان - رفع زندان در صورت رضایت شاکیان

سلام
یکی از بستگان در 14 سال پیش کلاهبرداری کرده و ایشان برای تخفیف مجازات یا انتقام نمیدانم دلیلش را آمده بزرگترین طلبکار خودش را که باعث دستگیری ایشان هم بوده را در امر کلاهبرداری خود شریک دانسته و به دنبال سفارشات زیاد به قاضی و بدون در دست داشتن هیچ مدرکی این طلبکار را از شاکی به متهم تبدیل کرد حالا پس از گذشت این سالها ایشان رضایت خود و شوهر و دوست خودش را که آنها هم تو این پرونده محکوم بودند را گرفته و به همه شاکیانش پول داده ولی رضایت برای ای فرد نگرفته (غیر پولی) حال اگر این فرد رضایت این افراد شاکی را که فقط یک نفر باقی مانده است را نگیرد می تواند تخفیف مجازات بگیره و در ادامه حبس را به جزای نقدی تبدیل کند ( این موضوع را از وکیل شنیده ام ) و یا حتما باید رضایت غیر مادی این فرد را بگیرد( آخه الان پرونده شاکی نداره)
و در آخر اگر این فرد همی این کارها را با موفقیت کرد و زندان نرفت سابقه ی کیفری برایش محسوب میشه؟
خیلی معذرت میخام طولانی شد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

کلاهبرداری حتی با رضایت شاکی مجازات دارد و مجازات قانونی آن حتی با رضایت حبس هست