مشاوره حقوقی رایگان - چه وقت طول میکشه دادسرا برای حکم بریدن دیه تصادفی

سلام برادرم موتور سوار بوده و یه ماشین پراید بهش زده پرت شده پای سمت چپ ساق پاش استخوان نی بزرگش داغون شده و پلاتین به داخل ساق پاش گذاشتن همه مراحل شکایات را طی کردیم فقط سوالم در مورد حکم دادسرا برای تعلق گرفتن دیه چند وقت طول میکشد جوابش بیاد پزشک قانونی طول درمانشو 6 ماه نوشته ممنون میشم از شما راهنمایی کنین

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقتي پزشكي قانوني نظريه نهايي در خصوص صدمات صادر كردند ، دادسرا امكان صدور رأي دارد كه بستگي به كثرت پرونده ها در شعبه دارد
معمولاً يكماه پس از صدور نظريه پزشكي قانوني