مشاوره حقوقی رایگان - سلاح

باسلام یه عدد سلاح کمری به همراه 80عدد فشنگ در کیف کوله پشتی در خانه یکی از بستگان پیدا شد که به بنده انتصاب داده شده . سلاح و فشنگ ها بردن و بقیه کیف به همراه مدارک شناسایی نبردن نتیجه این داستان چیه؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بررسی می کنند که مال کیه و چرا آنجا بوده و میزان مجازات آن بستگی به سوابق سیاسی متهم دارد چون کلت جز سلاحهای تروریستی محسوب می شود کمی بیشتر روی سوابق متهم زوم می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که صلاح در منزلش پیدا شده به مجازات قانونی محکوم خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما احضار میشید به دادسرا یا کلانتری برای پاره از توضیحات البته در این حالت معمولا آگاهی تحقیقات را انجام میدهد و شما میرید آگاهی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و