مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام من یکی از دوستام دوست پسری داشت که شماره منو بهش داده بود من اطلاع نداشتم
یه روز نمیدونم چی شده بود بینشون بهم خورده بود فک کنم به همه بچه ها پیام داده بود .... و عکس خودش و دختره رو براش فرستاده بود. من مادرم زنگ زد بهش گفت مزاحم دخترم نشو مثل ابجیته. قبول کرد ولی از اون به بعد همش پیام میداد و دردل میکرد و منو ابجی صدا میکرد و حرفاش کم کم داشت زشت میشد که من بلاکش کردم که رفته بود سراغ دختره. و دختره هم هر چی راجب من میدونسته بود بهش گفته بود. بعد تهدیدا شروع شد که اگه باهام دوست نباشی میرم شماره بابات پیدا میکنم همه چیزو بهش میگم. گفت عکس زشت بفرس .
من خیلی ترسیده بودم چند تا عکس پیدا کردم تو اینترنت فرستادم براش.
بعد اون روز حذف اکانت زدم .
بعد چند ماه چند روز پیش پیداش شده و بازم تهدید که اسکرین حرفات رو میرم نشون میدم. من رفتم به معاون فرهنگی دانشگاه گفتم که همچین اتفاقی افتاده ولی نگفتم که من قبلا باهاش حرف زدم و عکس فرستادم.
آیا برا من بد میشه؟چجوری از این مخمصه نجات پیدا کنم؟
تو رو خدا کمکم کنید من تو شهر غریبم .... درسمم برام مهمه

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرگزباهیچکس پیشا پیش درمیان نگذارزیراهنوزاقدامی نکرده شمارازخودت رابرملامی کنی بدون آنکه ازدست ایشان کاری ساخته باشد ‌ودرثانی اواقدام نخواهدکرد!به این جهت که دراین ماجرااول پای خودش گیراست.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

با عرض سلام و ادب
به نظرم یا به ایشان جواب ندهید
ویا اگر مکررا مزاحم شما میشود چون مزاحمت بانوان محسوب میشود شما با همکاری دوستان خود و جمع کردن شهود برایداثبات مزاحمت از ایشان شکایت کنید