مشاوره حقوقی رایگان - مشکل شناسنامه

والدین اینجانب 50 سال قبل صاحب فرزندی شدند که همان سال اول درگذشت. اما هیچ جا ثبت نشده و کماکان نام او در شناسنامه آنها باقی ست. نمیدانم این مشکل چگونه باید حل شود تا برای من و خواهرم در آینده مشکل ساز نشود. لازم به ذکر است والدین در قید حیات میباشند.چگونه میتوان مشکل را حل کرد.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در صورتی که مدارک لازم برای تعیین دقیق تاریخ واقعه فوت در دسترس نداشته باشید، باید دادخواست اثبات واقعه فوت به دادگاه های حقوقی عمومی ارایه شود. با یک وکیل مشورت کنید.

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام به اداره ثبت احوال مراجعه بفرمایید . موضوع در هیات مربوطه مطرح و دستور اصلاح داده میشود . استشهادیه ای مبنی بر تایید این موضوع تهیه فرمایید .