مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

با سلام
پدر زن و مادر زن من در محل کارم اقدام به درگیری کردن که با فیلم های که داشتم ثابت کردم ولی من پرسنل درمانی هستم و در شیفت کاری بودم که البته جراحت نداشتم و طی لایحه از دادگاه خاستم طبق ماده 608 و 609 نظر بدن
و سوابق پدر زن رو بگیرن که متاسفانه دادگاه بدون توجه به لایحه رای دادن سی ضربه شلاق برا پدر زن و پرداخت یک میلیون جریمه در حق دولت برا مادر زن که البته از نوع تعزیری دادن
من میتونم اعتراض کنم که بگم سوابق کیفری بررسی بشه و اگر سوابق درگیری نشون بده البته با شخص دیگری و پرداخت دیه این حکم اجرا میشه ؟؟
اگر باز دادگاه تجدید نظر سوابق رو نگرفت کاری دیگر نمیشود کرد ؟؟؟
میشه بهم کمک کنید ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

اعتراض حق شما هست اما رسیدگی به تشخیص قضات هست