مشاوره حقوقی رایگان - آیا رای شورای عالی پزشکی ناجا قابل تجدید نظر هست یا خیر

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
شورای عالی پزشکی ناجا برای یک سربازی رای معافیت دائم صادر کرده است .
آیا مرجع دیگری می تواند رای شورایعالی پزشکی را لغو و یا ابطال نماید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر مگر خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت شود....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر شورای عالی پزشکی نظامی از قبیل سپاه. ارتش و ناجا غیر قابل تغییر است و اجرا می‌شود و قابلیت اعتراض نیز وجود ندارد حتی در دیوان عدالت اداری هن قابل طرح نیست چرا که در این زمینه زای وحدت رویه نیز وجود دارد که نظر پزشکی شوراهای عالی پزشکی قابلیت اعتراض ماهوی در دیوان را ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دیوان عدالت اداری میتوانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی شده باشد خیر . مگر انکه دلیل جدید پیدا کنید و مجددا پیگیری نمایید