مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت دستمزد ایام تعطیل تبصره3قرارداد کار معین علوم پزشکی

سلام ایا طبق قانون کار در روزهای تطیل رسمی به ازای هر ساعت یک ونیم برابر نیست؟بنده کارمند قراردادی کار معین شاغل در بیمارستانم لطفا جواب سوالم را بدهید ممنونم

پاسخ ها :

وضعیت دستمزد برای کار در روزهای تعطیل دستمزد روزهای تعطیل قانون کار