مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری

سلام درحدود هفت ساله باخانوادم سریداریه گاراج تقریبا هزار متری هستیم که اصلا درپیکر درست حسابی هم نداره بدون کوچکترین امنیتی متاسفانه حتی گازکشی هم نیست و زمستانهای خیلی سختی رو میگذرونیم بدون کوچکترین سنوات وحتی عیدی وبیمه ای بعداز هفت سال تازه ما یک وهشتصد حقوق میگیریم بین ما و صاحب خونه قراردادی بسته نشده گاها بدلیل سرقت کابل برق شده یکماه برق نداشتیم و چون ابی چاه هم داره وبا دینام برقی بالا میاد کلا با قطع برق آب هم نداریم ایشون الان زمزمه بیرون کردن مارو داره ایا ما باتوجه به نداشتن قرارداد میتونیم ادعای حق و حقوق کنیم از بیکاری و فقر که اینجاییم وگرنه بخدا که سخت ترین شرایط زندگی رو این هفت سال گذروندیم اینجا تا فاصله خیلی زیاد حتی خانه ای نزدیکمون نیست لطف میکنید راهنمایمون کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با اثبات رابطه کاری تمامی حقوق خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید
و باید تمام حق و حقوق شما پرداخت گردد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به اداره کار مراجعه کنید و درخواست اعزام بازرس کنید تا بازرس اعزام کنند و گزارش تهیه کن.