مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته ملک

سال 1380 پدربزرگم آمد منزل ما و اینکه از پدرم خواست که تمام ملک رو به پدرم واگذار کرد مثل انواع باغ و خونه و مغازه و زمین کشاورزی و غیره.......... بعدش دست نوشته ای تنظیم شد و پدر بزرگم و پدرم و دوتا از عموهام امضا کردند، اما بعد از مدتها سال 1396 یکی از عموهام که در جلسه بود و پای دست نوشته امضا کرده مدعی شده که املاک رو با پدر بزرگم بصورت صلح عادی نوشته، حالا سوالم اینجاست که مگه میشه یکی شاهده واگذاری باشه بعدش بره بعد از سالها صلح امضا کنه!؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بدون بررسی اسناد و مدارک نمی توان نظر قطعی داد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

صلح نامه عادی اگر تمامی ارکان صحت صلحنامه در ان موجود باشه در کلیه محاکم و سایر مراجع قضایی قابل استناد است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد و باید تاریخ صلح نامه و تاریخ قرارداد بیع مشخص گردد و سپس با توجه به
مفاد قرارداد دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر پدر شما قرارداد داشته باشد قرارداد پدرتان معتبر است و بقیه وراث نمی توانند مدعی حقی باشند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ار تناقضی هست میتوانید دادخواست ابطال دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر شما قرارداد داشته باشد قرارداد پدرتان معتبر است اگر عمو شما ادعایی دارد باید ثابت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن قرار داد پدرشما معتبر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است وکیل داشته باشید مسئله تخصصی است و جواب تک کلمه ای ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر اگر ادعایی کردمستدل دفاع نمایید.دادخواست اثبات مالکیت بدهیدبطرفیت سایروراث

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست تاریخ این 2 فقره مشخص شود ایشان می‌تواند ادعا داشته باشد اما شما نیز می‌توانید دفاع مناسب نمایید