مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام دیوان عدالت

باسلام_ بنده در سال 91 رای اعاده به خدمت کمیسیون ماده 16 به یکی از شرکتهای دولتی پتروشیمی داشتم. در آن مرحله گزینش وزارت نفت صلاحیت بنده را احراز ننمود. با شکایت در دیوان عدالت با موضوع خواسته (اعتراض به رای گزینش و اعاده به خدمت ) درسال 95 رای گزینش در مرحله تجدید نظر نقض و پس از رسیدگی مجدد گزینش نفت اشتغال بنده را بلا مانع اعلام ننوده است؟لیکن شرکت پتروشیمی در اجرای اصل44 واگذار و خصوصی شده و از اعاده به خدمت من وفق حقوق مکتسبه کارمندی که تابع مقررات وزارت نفت و صندوق بازنشستگی وزارت بوده و در حکم دیوان بر رعایت آن تاکید شده به بهانه قطع ارتباط با وزارت نفت استنکاف مینماید با توجه به اینکه بیش از 800 نفر کارمند رسمی در شرکت شاغل است. سوالی که داشتم 1_با توجه به اینکه بنده استخدام وزارتی بودم و در شکایتی که در دیوان داشتم، خوانده فقط گزینش وزارت نفت بوده آیا میتوانم با حکم دیوان از اجرای احکام دیوان با توجه به صراحت قوانین در اعاده به خدمت جانبازان به وضعیت استخدامی قبلی و رسمی شدن دلالت دارد الزام وزارت نفت و پتروشیمی را در اعاده به خدمت به استخدام وزارتی خواستار شوم؟

پاسخ ها :

محمدرضا  طلیعه تبریزی

جناب آقای محمدرضا طلیعه تبریزی:

با سلام وفق عمومات قانون استخدامی مادامیکه شرکت مذکور دولتی باشد بازگشت به ان میسراست ودرصورتی که ان شرکت متبوع خصوصی یا خصولی گردد محکمه می بایست در موازات شرکت متبوعی که اسبق دولتی بوده به یک شرکت دولتی اعاده و الزام به تعهد گردد/با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی شما درخواست برک اجرائیه از دیوان نمائید.یاالله

یک وکیل

sghlvnchjkl;kjhgdg