مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تمدید گواهینامه

سلام من برای گواهینامه بعد از ثبت نام رفتم معاینه چشم اونجا گفتن تیرویید کم کار دارم فرستادنم بهداری پزشک عمومی فقط پرسید قرص می خوری گفتم بله بعداز صدور گواهی نامه گفتن مشکلی نیست برو الان 4 ساله دادن بعداز 4 سال موقع تمدید باز بدون آزمایش می پرسن؟ چیکار کنم 10 ساله بدن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شرایط تمدید گواهینامه معاینه چشم برای گواهینامه ثبت نام گواهینامه گواهینامه