مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت سربازی فرزند ایثارگر

سلام من متولد 82 هستم و برج 4 اعزام به سربازی می شوم پدر بنده در زمان جنگ در ارتش بالای 13ماه در مناطق عملیاتی بود ولی کارت ایثارگری ندارد در سایت ایثارگری ارتش هم هیچ سوابقی برای ایشان ثبت نشده البته قبلا برای کارت ایثارگری به تهران رفته بود ولی آنجا گفتند باید به لویزان برود و او هم متاسفانه به دلیل مشغله کاری نرفت حالا چگونه باید کارت ایثارگری ایشان را برای کسر خدمت سربازی بنده دریافت نمایم؟ لطفا با جزئیات توضیح دهید خیلی متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت اخذ کارت ایثارگری پدرتان می بایست با مدارک مربوط به حضور خود در جبهه افدام نماید . مقررات ارتش ملاک عمل است .