مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام من خانمی هستم 24 ساله چهار سال از ازدواجم میگذره دوسال هست به افسردگی‌ خیلی سختی دچار شدم بارها قصد از بین بردن خودم را داشتم ؛ میل جنسی ام کاملا از دست داده ام و زندگی خودمان را در شرایط سختی قرار دادم .
همسرم اصلا مشکلی با هیچ‌یک از این ها ندارد خواستم بپرسم در صورت تمایل بنده به جدایی بااین موارد امکان درخواست از سمت من هست؟ مهریه و ... اصلا مهم نیست . مهم برای بنده رهایی همسر عزیزم از دست من و راحتی من برای از بین بردن خودم می‌باشد .

پاسخ ها :

درخواست طلاق به دلیل افسردگی طلاق یکطرفه