مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

بازپرس بافیش حقوقی ازادم کرده ازم شکایت شده به جرم سرقت صد میلیون طلا این فیش حقوقی برای چی هست وقتی مدرکی وجود نداره

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بازپرس شما را به جرم سرقت صد میلیون تومانی متهم کرده است، اما شما ادعایی دارید که شما هیچگونه سرقتی نکرده اید و مدرک برای این کار وجود ندارد. در این صورت، ابتدا باید دفاع مناسبی از خود را در دادگاه مطرح کنید. وکیل می‌تواند با بررسی موارد و شواهد موجود و ارائه دفاع مناسب، به جلوگیری از تعقیب و تحقیق بیشتر در این مورد کمک کند. فیش حقوقی به عنوان ضمانت در پرونده‌ی شما مطرح شده باشد