مشاوره حقوقی رایگان - کمپ ترک اعتیاد

سلام پسرم 25اسفند گرفتن متاسفانه تستش بوده چون مشروب خورده اون شب اما اعتیاد نداره من مطمعنم چون اونجا حتی متادونم مصرف نمیکنه چطور میتونم ثابت کنم و چجوری اقدام کنیم ک بیاد بیرون 6ماه قاضی براش بریده اونجا باشه پسرم مربی باشگاه متاسفانه این اشتباهو کرده ک مشروبی ک خورده دارو داشته الان حدود 40 روزه اونجاست چه راهی هست کمکش کنیم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر پسرتان واقعاً معتاد نیست و فقط در محل کمپ به دلیل مصرف الکل مورد تست قرار گرفته است، می‌توانید با ارائه مدارک و شواهدی که نشان دهنده عدم وابستگی به مواد مخدر و الکل وجود دارد، اقدام به ثابت کردن وضعیت او کنید و درخواست برای آزادی او از کمپ ترک اعتیاد را دهید.