مشاوره حقوقی رایگان - کمپ ترک اعتیاد

سلام گوشی خواهرم که دست برادرم بوده اورا گرفته وبه کمپ داده شده و خواهرم با شوهرش سر این موضوع اختلاف پیدا کردند من از شما خواهش میکنم من را راهنمایی بفرمایید اگر بخواهم گوشی را بگیرم چکار باید بکنم کجا برم تا گوشی را از کمپ بگیرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به خود کمپ مراجعه و درخواست گوشی را نمایید . البته گوشی به مالک آن می بایست تحویل شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
برای دریافت گوشی خواهرتان از کمپ ترک اعتیاد، باید با مسئولان کمپ تماس بگیرید و شرایط و مستندات لازم را ارائه دهید تا بتوانید گوشی را بازیابی کنید. اما لازم به ذکر است که در برخی از کمپ‌های ترک اعتیاد، استفاده از گوشی موبایل ممکن است ممنوع باشد، بنابراین قبل از اقدام به بازیابی گوشی، بهتر است با مسئولان کمپ تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.