مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام شکایتی را جهت کلاهبرداری به این صورت که مبلغی را به حساب شخصی واریز کردم تا جهت معرفی صیغه موقت بصورت شرعی به بنده معرفی کنند که پس از پرداخت وجه متوجه شدم که شخص متقلب و کلاهبردار بوده است و هیچ نشانی از او ندارم و تنها یک شماره موبایل و یک شماره کارت بانکی از او دارم
رای دادگاه به صورت زیر برایم اماده است این رای به چه معنیست ؟ ایا با توجه به این رای بنده به پولی که از من کلاهبرداری شده دیگه نمیرسم؟ میشه راهنماییم بکنید

اتهام ها:
1 .كلاهبرداری اينترنتی
2 .تحصیل مال يا وجه يا منفعت و يا امتیاز مالي از طريق استفاده غیرمجاز از سیستم رايانه اي
به تاريخ 1398/7/7 در وقت فوق العاده، جلسه شعبه بیستم دادياری دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان به تصدی
امضاءکننده ذيل تشکیل، پرونده کلاسه ........ تحت نظر است. با عنايت به جمیع اوراق و محتويات پرونده در اجرای
ماده 264 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1392 ضمن اعلام کفايت و ختم تحقیقات با استعانت از خداوند متعال به
شرح ذيل مبادرت به صدور قرار می نمايد:
«قرار منع تعقیب»
دادستان محترم و رياست دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اصفهان
احتراما در خصوص شکايت ......... فرزند ..... علیه ناشناس و ........ دائر بر تحصیل مال از
طريق نامشروع و كلاهبرداری ، به اين شرح كه شاكي مدعي است مبلغ 6500000 لاير. را بابت معرفي صیغه به
حساب مشتكي عنه واريز نموده است لكن نامبرده به تعهدات قراردادي خود عمل ننموده است با توجه به جمیع اوراق و
محتويات پرونده و با توجه به اينكه از نظر اين دادياری افعال ارتكابي فاقد وصف مجرمانه است و اركان بزه کلاهبرداري
به لحاظ فقد مانور متقلبانه محقق نیست ، لذا به لحاظ جرم نبودن عمل ارتكابي مستندًا به ماده 265 قانون آئین دادرسی
کیفری مصوب 1392 قرار منع تعقیب نامبرده صادر و اعلام می گردد. قرار صادره به موجب بند الف و تبصره ماده
270 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 1392 پس از موافقت معاون محترم دادستان، برای اشخاص مقیم ايران ظرف ده
روز و برای افراد مقیم خارج از کشور ظرف يک ماه از تاريخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری 2
شهرستان اصفهان می باشد.
مدير دفتر محترم: مقرر است پرونده جهت ملاحظه قرار صادره به نظر دادستان محترم برسد، در صورت موافقت در
اجرای ماده 267 قانون مذکور به طرفین ابلاغ، سپس از آمار کسر و بايگانی گردد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع ازحیث کیفری به نتیجه نرسیده است اما راه حقوقی باز است. با استناد به پرینت پول واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید.