مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد ضرب و شتم پدر

سلام من دختر 23ساله ای هستم که دوخواهر و یک برادر کوچکتر از خودم دارم، پدرم نه از لحاظ مالی ساپورت میکند نه از نظر عاطفی بطوری که تمام بار مالی و غیر مالی زندگی بر دوش مادرم هست، علاوه بر این پدرم هرچند وقت یکبار با بهانه های کذایی دعوا راه میندازد و مادرم را کتک میزند، وقتی من یا خواهرم مداخله میکنیم ما را نیز میزند، تهمت های زشت میزند به مادرم و همچنین به ما درصورتی ک مادرم هیچ گناهی ندارد و مثل یک مرد کار میکند، پدرم با چاقو شمشیر و تکه شیشه ما را تهدید میکند حتی بارها اسیب رسانده به ما، من به مادرم میگویم طلاقش را بگیرد ولی مادرم میترسد چون سن خواهر و برادر کوچکم کم است دادگاه انها را به مادرم ندهد، خواهرم 12ساله و برادرم 7ساله هست
بنظر شما چه راهکاری جوابگو هست، واقعا تحملش از حد خارج شده خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید علیه او شکایت کیفری کنید یا اگر نفقه و خرجی نمیدهد مطالبه نفقه کنید از طریق مادرتون .

یک وکیل

باید واحد مشاوره خانواده بروند تا درخصوص موضوع زندگی و یا طلاق راهنمایی و مشاوره بدهند