مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد پدرم

پدرم معتاد به شیشه و تریاک است و مادرم را هر شب میزند و با اینکه همه ی درها را موقع خواب قفل میکند با این حال باز هم میگوید وقتی خوابم کسی را به خونه میاوری و هر شب صدا ضبط میکند در خانه دوربین وصل کرده اما باز هم میگوید تو کسی را میاوری من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون با عنوان تهمت افترا شکایت کنه.
احتمالا اثرات مواد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

ایشان می تواند دادخواست طلاق دهند همچنین ضرب و جرح نیز دارای مجازات است که می توانند از این بابت شکایت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا شما میتوانید احقاق حق کنید و بهرعنوان افترا شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مادرتان چندین دادخواست می تواند مطرح کند دادخواست طلاق،دادخواست ضرب و جرح،دادخواست توهین و افترا،

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مادرتان می تواند در این خصوص شکایت کند.