مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری مامور ناجا توسط حفا ناجا و آگاهی

یکی از همکارهای دوستم که پلیس هستند رو عوامل آگاهی به دلیل همکاری و تبانی با سارقین مسلح دستگیر شده حدودا 2 ماه زندان هستش بعد دیتا بیس گوشی اش هم بالا اوردن و این دوستم که یه بار با همین همکارش یه نیسان کالا قاچاق گرفته بودند تحویل کلانتری هم دادند و در این خصوص به هم پیامک دادن و مبلغ 2000000 تومن دو میلیون تومن هم که دوستم از همین همکارش یک سال قبل دستی بعنوان قرض گرفته بود اونو براش کارت به کارت کرده از کارت عابر یکی از فامیل هاشون حالا همسر اون همکار دوستم اومده به دوستم گفته که میخوان بیان تو رو هم ببرن و باید اظهارات بگیرن از تو و شاید بریزن خونتون که میخوام بدونم این به چه صورت هستش اونا میتونن این کارو با دوستم انجام بدن یا... ممنون.

پاسخ ها :

محمدرضا  طلیعه تبریزی

جناب آقای محمدرضا طلیعه تبریزی:

با سلام/درخصوص پرونده مطروحه وفق قانون ایین دادرسی کیفری و قانوی نیروهای مسلح اقدام می گردد و می بایست بازپرس مشارالیه را بعنوان مطلع احضار نماید و پس اخذ توضیحات اگر دلایلی بر مجرمیت مطلع وجود داشته باشد بعنوان مباشر اصلی جرم یا شراکت و یا معاونت تفهیم اتهام می نماید و قرار صادر می گردد، ولی اگر مطلع احضار گردد و بنا به دلایلی در دادسرا حاضر نگردد بازپرس یا دادیار به نمایندگی از دادستان جلب مشارالیه را صادر می نماید. با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیلی سرّی سوال کردید.ولی بلی.یاالله