مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت کارفرما از من

سلام وقت بخیر
بنده نزدیک به دو سال هستش که از یه شرکت خارج شدم و این شرکت حقوق چند ماه من رو نداده بود شکایت کردم اداره کار و الان ک تو اجرا احکامم رفته از من شکایت خیانت امانت دروغ کرده که من از شرکت کامپیوتر دزدیم و ازم سفته داره که نه شماره سفته هامو یادمه نه روش نوشتم حسن انجام کار ولی تو اظهاریه ک به من داد خودش نوشته سفته هام بابت ضمانت کاری بود
شکایت الان وقت رسیدگی شورای حل اختلاف دادن و من ترس اینو دارم ک قرارداد جعلی بیاره و من اصلا نمونه قرار داد هم ندارم 19 سالم بود این چیزا رو بلند نبودم
سوال من اینه ک با این ک من نزدیک به دو ساله از شرکت خارج شدم آیا شکایتش به جایی میرسه ؟
و اینکه اون سفته ها میترسم واسش ادله بشه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوالتون خیلی واضح نیست حتما از مشاوره تلفنی کنک بگیرید و از خودتون دفاع کنید
بنظرم باهمان اظهارنامه که اقراربه تضمینی بودن چک کرده بااثبات سرقت نکردن از شرکت میتونید سفته هارا مسترد کنید