مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت طلاجات

سلام خدمت عزیزان زحمتکش
بنده زوج هستم و دادخواستی مبنی بر استرداد طلاجات دادم به دادگاه حقوقی که زوجه با ارائه فاکتور فروش اقرار به فروختن طلاجات کرده و دادگاه نیز طلاجات رو بعنوان هبه ندانسته است و برای استفاده بوده و دادگاه نیز چون عین مال وجود خارجی ندارد به زوج این اجازه رو داده که با تقدیم دادخواست مطالبه قیمت طلاجات نسبت به احقاق حق ادعایی اقدام نماید سوال اینجاست که:
1-بدلیل اینکه زوجه بدون اجازه زوج اقدام بفروش طلاجات نموده و در دادگاه نیز اقرار بفروش کرده میتوان قبل از تقدیم دادخواست مطالبه قیمت طلاجات از زوجه بعنوان خیانت در امانت شکایت کرد؟
2-ایا بعد از تقدیم دادخواست مطالبه قیمت طلاجات اگر بعنوان مثال پول طلاجات را پس بگیرم میشود به جرم خیانت در امانت شکایت کرد؟
3-ایا اصلا میتوان به جرم خیانت در امانت اززوجه شکایت کرد اگر میشود قبل تقدیم دادخواست اینکار را انجام بدهم یا بعد از تقدیم دادخواست و گرفتن پول قیمت طلاجات؟
لطفا کامل جواب بدین سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

جرمی اتفاق نیفتاده و شما حق مطالبه هبه را ندارید