مشاوره حقوقی رایگان - کاربری باغ در فضای شهری

سلام سال 84 در شهر ... 500 باغ خریدم و 150 متر در 2 طبقه ساختم الان در طرح تفضیلی شهر ..... کاربری باغ دارد و از زمان ساخت 18 سال می گذرد و شهرداری آب و برق و گاز هم آورده و همه ساکن هستند و سند تک برگ شش دانگ دارد . آیا می توانند تخریب کنند یا فقط شهرداری جریمه خواهد گرفت و پایان کار می دهد ؟/ سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما مرتکب جرم تغییر ‌ کاربری غیر محاز شده‌اید ولی
تخریب ساختمان امکان ندارد

و فقط پرونده در کمیسیون ماده 100 بررسی و باید جریمه تغییر کاربری غیر مجاز پرداخت گردد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شهرداری مربوطه مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ایتدا برررسی موقعیت مکانی ملک شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم تغییر ‌ کاربری غیر محاز شده‌اید ولی
تخریب ساختمان صورت نمیگیرد و جریمه میشوید در مورد شهرداری هم باید اقدامات لازم انجام بگیرد

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

احتمالأ با جریمه حل میشه

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

کمیسیون ماده صد ممکنه جریمه کنه امکان تخریب ضعیف به نظر میرسه