مشاوره حقوقی رایگان - لطفا راجب حضانت من از همسرم 3سال پیش جدا شدم و چندماه یکبار سکه میدهم با وجود گران شدن سکه شرایط برایم سخت

من حدود 3سال پیش جدا شدم و از همسرسابقم دارای فرزند پسر6ساله ای هستم و چندماه یکبار سکه میدهم مهر همسرم میتوانم حضانت فرزندم را به همسر سابقم بدم و ایشان مهر را ببخشن همسر سابقم با این نظر من موافقن از نظر قانونی میخواستم بدانم باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

از نظر قانونی مهریه را بدهکار هستید مگر اینکه در اجرای احکام توافق کنید